İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 Yılı Haziran Ayı Toplantısı
25 Haziran 2019

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 yılı Haziran ayı toplantısı, 24.06.2019 tarihinde, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak ŞAN, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp SARI, Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ramazan KOCAARSLAN, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Adem KUCUR, Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Hasan ARSLANOĞLU,  Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Eren USUL, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa ALİMOĞULLARI, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yunus Emre BULUT, İlimiz Hastaneleri Başhekimleri, ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Etlik ve Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlıkları personeli ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı personelinin katılımlarıyla, İl Sağlık Müdürlüğü Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

Tanışma

ASKOM’nun teşkili, görev ve sorumlulukları

Hastanelerin USS’ye entegrasyon durumları

Hastanelerin acil iletişim (idari şef) numaraları