İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 Yılı Temmuz Ayı Toplantısı
25 Temmuz 2019

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 yılı Temmuz ayı toplantısı, 25.07.2019 tarihinde, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak ŞAN Başkanlığında, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Eren USUL, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. M. Fettah ARIKAN,  Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Hasan ARSLANOĞLU, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Uzm. Dr. Murat ÇAĞLAYAN, Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ufuk ESKİER,  Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yunus Emre BULUT, İlimiz Hastaneleri Başhekimleri, ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, Etlik ve Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlıkları personeli ile Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı personelinin katılımlarıyla, İl Sağlık Müdürlüğü Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda aşağıdaki gündemle yapılmıştır.

Tanışma

Hastanelerin USS’ye entegrasyon durumları