29 Kasım 2019

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 yılı Kasım ayı toplantısı Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İshak Şan başkanlığında, Müdürlüğümüz Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda gerçekleşti.
      Toplantıda; Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Ramazan Kocaaslan, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Eyüp Sarı, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Eren Usul, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Şükrü Özdemir, Etlik Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Arslanoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Alimoğulları, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Burak Bekgöz ile İlimiz Hastaneleri Başhekimleri, ASKOM Üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri ve müdürlüğümüz personeli yer aldı.
      Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı ile Bilkent ve Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlıkları tarafından gerçekleştirilen sunumların ardından Çocuk Travma Merkezi, Çocuk Cerrahisi nöbetlerinin değerlendirilmesi yapıldı.
      Örnek tutanak incelemelerinin de yapıldığı toplantı, beklenti ve önerilerin alınması ile son buldu.

• resim 2.jpg
  • resim 1.jpg