Nallıhan 1 ve 2 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri yeni istasyonlarına kavuştu
08 Haziran 2022

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’nin katılımlarıyla gerçekleşen açılış töreniyle Nallıhan 1 ve 2 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri yeni istasyonlarına kavuştu.

Açılış töreninde konuşan Müdürümüz, son yirmi yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve tüm sağlık bakanlarımızın, yöneticilerimizin gayretleriyle çok büyük bir 112 ordusu kurulduğuna dikkat çekerek, “Ankara’da 170 istasyon 264 tane ambulansımız var. Bunların içinde; helikopter olanı, dört mevsim çalışabilen paletli ambulansı, obez ambulansı, yeni doğan ambulansına kadar çok çeşitli donanıma sahibiz”dedi.

Müdürümüz, yönetim ekibi ile beraber Nallıhan Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ziyareti sırasında sağlık çalışanlarımız ile sohbet eden Müdürümüz, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Tedavi gören hastalar ile de bir araya gelen Müdürümüz, durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Müdürümüz Nallıhan Devlet Hastanesi ziyaret sırasında, Nallıhan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Evren Ekingen’den sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretinde Müdürümüze; Acil Sağlık Başkanımız Doç. Dr. İshak Şan, Bilkent Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı, Destek Başkanımız Zübeyir Dedeoğlu, Halk Sağlığı Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu ve Koordinatör Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Oğuz Sarıyıldız eşlik etti.

• Nallıhan açılış (1).jpg
  • Nallıhan açılış (2).jpg